Actief Vastgoed Management | Domotica
777
page,page-id-777,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Domotica

Iedereen gebruikt tegenwoordig smartphones, laptops en smart televisies. De “smart” producten worden ook ontwikkeld voor huizen. Dit kan verschillen van een slimme thermostaat, alarmsystemen, verlichting, deurbeveiliging tot een audiosysteem dat via wifi werkt. AVM is constant bezig met het vinden van nieuwe producten en ontwikkelaars op het gebied van de zo genoemde “domotica”.

Domotica maakt het leven makkelijker en creëert een nieuwe vorm van comfort. Dit is niet het enige voordeel, de apparaten schakelen uit wanneer de gebruiker niet thuis is. Een slimme thermostaat optimaliseert de temperatuur, slimme lampen functioneren op basis van beweging wat het verbruik minimaliseert.

Alle producten die aangeboden worden, zijn veelvuldig gecontroleerd door AVM. Zo zorgen wij ervoor dat alle producten aangeboden door AVM, goed functioneren. De producten, zijn te bedienen via smartphones, of schakelen op basis van gedrag en slimme schema’s.

In Domotica ligt de toekomst. Het is niet vereist alle apparaten in huis te vervangen voor slimme producten. Met behulp van beperkte wijzigingen, kunnen de belangrijkste domotica functies aangebracht worden. Om dit goed weer te geven, bieden wij:

 

Het “Routine” pakket:

Binnen dit pakket valt:

– Wifi: Het is belangrijk om een stabiel wifi netwerk te hebben. Een modem geleverd door uw internetprovider, zorgt niet voor een ideaal wifi netwerk. AVM maakt gebruik van een router die speciaal geselecteerd is op uw woning, waarmee u overal gebruik kunt maken van een snel netwerk.

– Energie: Door middel van domotica kunt u veel energie besparen. 2 producten staan hierbij centraal; slimme led verlichting en een slimme thermostaat. Door het plaatsen van slimme ledverlichting in combinatie met bewegingssensoren zal er nooit meer overbodig een lamp branden. De slimme thermostaat is zo in te stellen dat wanneer u thuis komt de verwarming automatisch aan gaat. Het is mogelijk de thermostaat vanaf externe locaties te bedienen, zodat uw woning altijd warm is als u thuis komt.

 

Het “Future” pakket:

Binnen dit pakket valt:

– Wifi, Energie

– Optimalisatie: Naast de centrale producten zijn ook de volgende onderdelen van belang voor de energieprestatie; zonwering, radiatorkranen, ventilatie, aangesloten apparatuur. Met behulp van een aantal smart-home aanpassingen, kan uw verbruik verder beheerst worden.

– Multimedia: Altijd al overal in uw woning muziek willen horen zonder met bluetooth of een kabel uw smartphone aan te moeten sluiten. AVM zorgt ervoor dat u via Wifi meerdere Sonos-speakers in uw woning kan bedienen. Zo kunt u overal in uw huis genieten van zelf gekozen muziek en bent u niet afhankelijk van radio stations en bluetooth speakers met een kleine accu en/of slechte geluidskwaliteit.

 

Het “Integraal” pakket:

Binnen dit pakket valt:

– Wifi, Energie, Optimalisatie, Multimedia

– Home control: Een centraal besturingssysteem voor alle producten.

– Veiligheid: Een aanvullend mechanisme in uw voordeur, een slim alarm systeem en een deurbel met bewegingssensor en notificatie opties.

– Luxe: Een uitgebreid aantal producten die de dagelijkse taken ondersteunen of vervangen. Denk hierbij aan stofzuigers, wasmachines, koffiemachines, etc.

– Onderhoud: Wij garanderen het functioneren van de producten die wij aanbrengen, op lange termijn kunnen software updates of aanpassingen vereist zijn.

 

Geïnteresseerd? Klik hier om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek