Actief Vastgoed Management | Over Ons
495
page,page-id-495,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Over Ons

Actief Vastgoed Management (AVM) is begin 2016 opgericht n.a.v. de grote vraag naar advies voor het beleggen in onroerend goed. AVM staat voor een veilige groei van uw vermogen.

Communicatie heeft bij ons een hoofdletter, omdat wij frequent feedback geven over het functioneren van uw vastgoedportefeuille. Bovendien nemen wij pro-actief contact met u op als zich betere alternatieven met een hoger rendement voordoen. Ook hechten wij grote waarde aan het contact met de huurders om de tevredenheid te bewaken.

Naast onze diensten aan particulieren leveren wij ook aan bedrijven, maatwerk op het gebied van vastgoed beleggingen.

Voor klein technisch onderhoud, maar ook voor grotere verbouwingen beschikt AVM over een uitgebreid netwerk van vakmensen in de regio.

Medewerkers

Jim – Oprichter

Gespecialiseerd in de vastgoedsector van Rotterdam en omstreken.

Jim richt zich op de aankoop van de beleggingsobjecten en is verantwoordelijk voor de terugkoppeling naar de verhuurder.

Mocht u contact met hem willen opnemen kan dat in het Nederlands, Engels en Frans.

 

Joris – Verhuur en marketing

Joris is op de hoogte van de trends binnen de sector, verantwoordelijk voor de advertenties en het doorvoeren van de belangrijkste ontwikkelingen ten behoeve van het rendement.

Mocht u contact met hem willen opnemen kan dat in het Nederlands en Engels.

Derden

dvdz

DVDZ design is een onderneming gespecialiseerd in het bouwen van websites, huisstijlen e.d. DVDZ designs heeft ons logo, briefpapier, visitekaarten en de website ontworpen.

DVDZ.design

lvh

LVH Advocaten Rotterdam is voor AVM een vast en vertrouwd aanspreekpunt voor alle juridische vragen. De diensten van LVH zijn van hoge kwaliteit en de ervaring leert dat LVH een betrokken, helder en snelle partij is om mee samen te werken.

LVH Advocaten

legalloyd

Legalloyd voorziet AVM de basis van de juridische contracten. Legalloyd bied via een toegankelijke software diverse overeenkomsten opgesteld door juristen.

Legalloyd

Geïnteresseerd? Klik hier om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek