Actief Vastgoed Management | Tarieven
466
page,page-id-466,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Tarieven

Beleggingsadvies

Neem voor deskundig beleggingsadvies contact met ons op. Het eerste gesprek is vrijblijvend, daarna rekenen wij een uurtarief van € 88,- (exclusief 21% BTW). Wij kunnen u voorzien van advies inzake: de marktontwikkelingen, aanvullende wet-en regelgeving, het stabiliseren van rendement, het beperken van mogelijke risico’s en toelichten welke overige factoren cruciaal zijn voor een succesvolle investering in onroerend goed.

Vastgoedbeheer

Voor het beheren van één woonruimte hanteren wij een vaste beheersom van 6,8 % van de huurpenningen per maand (exclusief 21% BTW). Hier geldt een minimum van € 58,- per maand.

Voor meerdere woonruimten binnen een pand maken wij een tarief op maat. Indien u kiest voor het Comfort Pakket, geldt een minimum van € 650,- per geslaagde bemiddeling.

Indien u meerdere woningen op diverse locaties wilt laten beheren, daalt het courtage tarief volgens de onderstaande tabel.

Indien u ervoor kiest om uw woningen door Actief Vastgoed Management te laten beheren, bieden wij u aan de taken zoals omschreven in ‘Vastgoedbeheer’ uit handen te nemen.

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek aanvragen, kunt u uw gegevens invullen en nemen wij binnen één week contact op.

Geïnteresseerd? Klik hier om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek