Actief Vastgoed Management | Vastgoedbeheer
361
page,page-id-361,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_updown,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Vastgoedbeheer

Indien u van plan bent een woning aan te schaffen voor de verhuur of al een beleggingswoning in eigendom heeft, is het verstandig een beheerder in te schakelen. Het voordeel hiervan is namelijk dat al uw werkzaamheden uit handen worden genomen. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van uw rendement of u volledig focussen op nieuwe beleggingen.

Indien u in aanmerking wilt komen voor de lagere belasting die u betaald in box 3 ‘’sparen en beleggen’’, heeft de fiscus bepaalt dat u zelf geen werkzaamheden rond uw belegging mag uitvoeren. Als dat namelijk wel het geval is, dan worden de inkomsten belast in box 1 ‘’inkomen uit werk en woning’’. Dit is voor u belastingtechnisch uiteraard minder voordelig. Daarom kunnen wij optreden als beheerder, op deze manier wordt het inkomen uit uw belegging belast binnen box 3.

Omdat wij zo goed mogelijk aan uw vraag willen voldoen, hebben wij drie verschillende beheerpakketten voor u samengesteld:

Het “Basis” pakket:

Binnen dit pakket valt:

– Financieel beheer: Wij dragen gedurende de huurperiode de zorg over het beheer van de borgsom en de huurpenningen. Na verloop van de huurperiode verzorgen wij een eindinspectie en verrekenen wij de borg met de huurder.

– Technisch beheer: Indien er technische mankementen naar voren komen gedurende de beheerperiode, zorgen wij ervoor dat deze zo spoedig mogelijk hersteld worden. Dit gebeurt uiteraard tegen een zo voordelig mogelijk tarief.

– Administratief beheer: Wij nemen alle correspondentie met de huurders en overige partijen uit handen. Dit voorkomt dat u tijd kwijt bent aan het beantwoorden van frequente vragen van derden. Wij slaan alle contractdocumenten en correspondentie tussen de partijen zorgvuldig op, dit om achteraf problemen te voorkomen.

– Juridische ondersteuning: Indien er geschillen zijn tussen verhuurders en huurders bieden wij aan, de juridische ondersteuning uit handen te nemen, op kosten van de eigenaar van de desbetreffende woning. Wij hebben goed contact met diverse kantoren in Rotterdam die gespecialiseerd zijn in het onroerend goed.

 

Het aanvullende “Comfort” pakket bevat naast de basiswerkzaamheden ook alle taken omtrent de verhuur. In samenwerking met ervaren partners, wordt de verhuur op professionele wijze uitgevoerd en op die manier de financiële continuïteit bewaakt.

Het “Comfort” pakket:

– Verhuur: Indien er sprake is van leegstand in uw beleggingspand, verzorgen wij de bezichtigingen met potentiële huurders en doen wij ons uiterste best om de woning zo spoedig mogelijk weer te verhuren. Wij bieden u hier een no cure no pay dienst aan, indien wij geen nieuwe huurder(s) kunnen vinden geldt er voor u geen betalingsplicht.

– Inspectierapporten: Om de staat van de verhuurde woning zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen, maken wij voor elke verhuurperiode een inspectierapport op met uitgebreide omschrijving van het object. Naast de rapportage maken wij ook foto’s van alle vertrekken en de aanwezige inventaris om u als verhuurder zo goed mogelijk te beschermen tegen geschillen met de huurder.

– Huurcontracten: Indien de juiste huurders zijn gevonden, verzorgen wij het huurcontract en de check-in met de nieuwe huurders. In het huurcontract sluiten wij zo veel mogelijk risico’s uit en omschrijven wij diverse zaken zoals de huurprijs, de borg en de gevolgen indien afspraken niet worden nageleefd. Onze huurcontracten zijn opgesteld in samenwerking met juridische experts.

Overige diensten

Naast de diensten binnen de beheerpakketten, kunnen ook de volgende werkzaamheden uit handen genomen worden;

– Verbouwingsadvies en begeleiding.

– Woningtaxaties.

– Woningen stofferen en meubileren.

Indien u nog diensten wilt toevoegen of wijzigen aan het beheerpakket staan wij open om dit te bespreken.

Geïnteresseerd? Klik hier om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek